Trädgårdsvisning Göteborg

Välkommen till Tante Bruins Trädgård – trädgårdsvisning Göteborg

Trädgårdsplanering & inspiration

Låt dig inspireras i Tante Bruins trädgård. Här kan du få tips om hur du kan förvandla din trädgård till en prunkande oas. Jag som driver Tante Bruins Trädgård heter Nina de Bruin och har tillsammans med min fru förvandlat en ogräsmatta på drygt 4000 m² till en plats där vi erbjuder trädgårdsvisning i närheten av Göteborg. Här finner besökarna sinnesfrid och kan strosa runt och begrunda allt det vackra som växer här. Hit är alla trädgårdsintresserade välkomna att boka sin tid för inspiration! Jag erbjuder också tjänster inom trädgårdsdesign, formgivning och växtval om du vill ha hjälp med din egen trädgård, uteplats eller balkong.

Gårdsbutik finns med försäljning av växtstöd och trädgårdssmycken. Vill du läsa vad andra besökare skriver om oss? Klicka HÄR.

 
 

Om mig

Trädgårdsintresset fick mig att utbilda mig i ekologisk odling. Denna utbildning omfattade förutom jordmån och odling även planering, växtkännedom och trädgårdsdesign. Jag har kontinuerligt byggt på med mer kunskap och startade företaget Tante Bruins Trädgård våren 2021.

Dock började anläggandet av besöksträdgården redan 2017 och den har rönt stor uppmärksamhet i media, bland annat med reportage i lokalpress samt Allers Trädgård.

Om oss

Besöksträdgård

I besöksträdgården finns en uppsjö av blommor, växter och buskar. Hit är ni alla välkomna och det finns möjlighet till fika eller lunch.

Här finner du Tante Bruins Trädgård

I Romelanda alldeles i närheten av Kungälv finns Tante Bruins Trädgård. Hit tar det 30 minuter från Göteborg eller 10 minuter från Kungälv.

Tjänster

Tjänster

Privat guidning med fika

Vill du boka en trädgårdsvisning? Guidning inklusive fika, 100 kr per person.

Privat guidning med lunch

Vill du boka en trädgårdsvisning med lunch?
Guidning inklusive 2-rätters lunch och kaffe, 250 kr per person.

Rådgivning

Vill du boka en rådgivning i din egna trädgård? 450 kr/timma. Resekostnader tillkommer. 

Trädgårdsdesign

Vill du få en offert för trädgårdsdesign?

Webbaserad föreläsning

”Trädgårdsdesign ur Tante Bruins perspektiv”, ca 60 minuter, pris 1000 kronor.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Tante Bruins Trädgård

HÄLJERÖD 190, 442 91 Romelanda

073-907 23 27

tantebruin@gmail.com

Trädgårdsvisning Göteborg

Välkommen att boka din tid i besöksträdgården eller kontakta mig om det är någon tjänst du vill att jag hjälper dig med.

Kontakt
Kontaktformulär
reCAPTCHA